Lovas, 07.10.2008.g.

OGLAS ZA POSLOVNU SURADNJU

Tvrtka smo na području od posebne državne skrbi u općini Lovas, gdje se dijelom primjenjuje Zakon o Vukovaru, što znači da imamo državne potpore i olakšice.

Djelatnost nam je poljoprivredna proizvodnja, i to: ratarskog bilja na 1200 ha vlastitih oranica, proizvodnja mlijeka na farmi od 400 muznih krava, vinogradarska proizvodnja na 45 ha nasada, skladištenje sušenje žitarica, skladišta cca 8000 t, sušara 10 t/h, dobro smo opremljeni mehanizacijom za obradu tla i spremanje hrane, traktori, priključni strojevi, kombajni, mehaničkom radionom za popravke strojeva, upravnom zgradom sa šest stanova za uposlenike.

Organiziramo proizvodnju na cca 1100 ha kod obiteljskih gospodarstava, te otkupimo od njih 5000 t žitarica i uljarica i plasiramo 700 t reproducijskog materijala gnojiva i sjemena.

Upošljavamo za sada 48 djelatnika na neodređeno vrijeme i 18 na određeno vrijeme.

Planirani razvojni projekti:

  1. Proširenje farme muznih krava i govedarska proizvodnja;
  2. Podizanje nasada vinograda do 100 ha i gradnja vinarije cca 1.000.000 l visoko kvalitetnih vina;
  3. Postavljanje mreže za navodnjavanje 200 ha na izgrađenu glavnu mrežu pilot projekta Opatovac i time promjena strukture sjetve;
  4. Energetski program proizvodnje energije iz sekundarnih sirovina bio mase, plin, električna energija i toplinska za plasteničku proizvodnju;
  5. Povezivanje u program turizma Vukovarsko-srijemske županije i općine Lovas.

Za realizaciju planiranih projekata tražimo ozbiljnog partnera, koji bi želio ući u zajedničku realizaciju programa.

Informacije o drugim bitnim dokumentima poslovanja tvrtke, možete dobiti u osobnim kontaktima i uvidom u poslovne knjige.

O načinu i uvjetima povezivanja sa potencijalnim partnerom, posebno će se razgovarati.

"Arator" d.o.o. Lovas